Krachtschild

Maak je eigen krachtschild


Enkel op afspraak met minimum 3 personen en maximum 6 personen. Neem contact op via 0486/330875 of via https://nityashima.be/contact.html


Krachtschilden werden gezien als bescherming tegen het kwaad en waren daarbij beschermers van hart en ziel. Ook was het een reflectie van hun gave en een manier om te laten zien welk doel ze voor ogen hadden. Voor de tipi stond vaak een drievoet met een krachtschild.


Het frame wordt gemaakt van houten stokjes de je zelf een bepaalde vorm geeft waarop het zeemleer komt. Om er achter te komen wat nu jouw krachtsymbolen zijn of jouw totem, dan wel krachtdier is wordt je in een geleide meditatie de gelegenheid geboden om op die vragen een antwoord te krijgen .


Hierna ga je je krachtschild beschilderen en decoratie aanbrengen, hoe het eruit gaat zien maakt niet uit, wat er op je schild komt geeft jou kracht.


Indien je thuis een bijzondere veer hebt, of een stukje huid van een dier wat je ooit gevonden hebt, of een botje of iets totaal anders wat voor jou een grote symbolische waarde heeft en waar je kracht uit put, voel je vrij dit mee te brengen en geef het een mooi plekje op je krachtschild.


Breng een schortje mee !


Deelnameprijs is €35,00