Agaat Native RaamhangerAgaat Native Raamhanger


Enkel op afspraak met minimum 3 personen en maximum 6 personen. Neem contact op via 0486/330875 of via https://nityashima.be/contact.html
Wil je graag een persoonlijke touch met een energetische uitstraling geven aan je interieur? Kom dan zeker deelnemen aan deze supertoffe workshop waar je zelf aan de slag gaat om je eigen raamhanger met agaat edelstenen en andere leuke items (schelpen, pluimen, houten Native kralen...) te maken.


Heb je zelf een item die je graag in je raamhanger wil verwerken, breng deze gerust mee !!


Het gebruik van edelstenen en hun eeuwenoude energie is een methode om krachten te versterken, angsten weg te nemen en healing te geven. Iedere steen is een vorm van gebundelde energie die op zijn eigen golflengte trilt. Dat wat uit balans is, kan met de juiste steen weer in evenwicht gebracht worden. Dat geldt voor je lichaam, je geest en woon- of werkomgeving. 


Agaat is aardend, stabiliseert, beschermt, schept emotioneel, fysiek en intellectueel evenwicht, zorgt voor zelfacceptatie en concentratie. Helpt oprecht te zijn, maakt daadkrachtig, doelgericht en helpt zaken in een groter verband te zien. Stimuleert vrijheidsdrang en creativiteit. Brengt innerlijke rust, veiligheid en geborgenheid, geeft positieve energie en verwijdert/ transformeert negatieve energieën.


Alle andere items die je verwerkt in je raamhanger zijn deel van wie jij in wezen bent. Wie/wat schuilt er diep vanbinnen die zich wil tonen?


De raamhanger kan je helpen dieper bij je zelf naar binnen te kijken. Zoals de agaat raamhanger uit verschillende lagen bestaat, zo zijn wij ook. De agaat raamhanger kan je helpen de verschillende lagen in je zelf te herkennen en te erkennen.


Geef deze raamhanger zeker een ereplaatsje in je huis.


Je kunt deze raamhanger in iedere ruimte ophangen waar je veel verblijft, het is een echte eyecatcher en sfeerbrenger die zorgt voor ontspanning, plezier, veiligheid, enz..


Deelname: €35,00 alle materiaal inbegrepen