Cursus Creëren en Manifesteren met Engelen

NityaShima

Beauty & Wellness Center - Healing Center - Creamagico


INSCHRIJVEN NOODZAKELIJK WEGENS BEPERKT AANTAL PLAATSEN 0486/33 08 75 of 051/62 67 07 OF VIA CONTACT


5-delige cursus “Creëren en Manifesteren met Engelen”


Data 2019: 17 en 24 juni, 1 - 8 & 15 juli telkens van 19u30 tot +/- 22u00


Een cursus in bewustwording en zelfrealisatie !!


Met inwijding: de energieën van iedere Engel worden bij jou verankerd, opnieuw geactiveerd.


We creëren allemaal elke seconde van de dag. Dit betekent dat wanneer je naar je leven kijkt zoals het nu is en je niet tevreden bent, je dus kijkt naar de resultaten van eerdere creaties. Weliswaar manifestaties waarvan je je niet bewust was, maar je hebt ze wel helemaal zelf in je leven gebracht. De cursus creëren en manifesteren met Engelen is er om je te leren bewuster om te gaan met het creëren van je persoonlijke toekomst, gezondheid en geluk. Je gaat een transformatie- bewustwordingsproces aan waardoor je versteld zal staan hoe snel je kunt groeien en evolueren.


Het woord 'manifesteren' betekent letterlijk; openbaren, uiten of waarneembaar worden. Het doel van manifesteren met Engelen is dat jij, met behulp van de Engelen overgaat tot het creëren van je eigen leven, opdat het zich positief mag openbaren.


Met behulp van 10 Engelen (Goddelijke kwaliteiten) gaan we een transformatiereis aan, een bewustwordingsproces waardoor je versteld zal staan van hoe snel je kunt groeien en evolueren.

Deze Goddelijke kwaliteiten in ons aanwezig terug activeren is het mooiste geschenk dat je aan jezelf kan geven. Het gaat hier dus niet zozeer om materiële dingen te gaan creëren maar om zelfrealisatie.


Deelname: Stort  €100,00 voor 10 mei op rekeningnummer BE21 73801376 2403 met vermelding "Cursus Creëren en Manifesteren met Engelen" pas dan ben je definitief ingeschreven voor de 5 lessen (alles inbegrepen).

De plaatsen zijn beperkt, dus aarzel niet om eerst CONTACT op te nemen om te weten of je al dan niet nog kunt deelnemen vooraleer je het inschrijvingsgeld overmaakt..Copyright @ All Rights Reserved