Orgonite Hand Made

NityaShima

Beauty & Wellness Center - Healing Center - Creamagico

Alle juwelen & home deco zijn handgemaakt en kunnen kleine uiterlijke onvolmaaktheden hebben.


Ieder orgonite juweel of home deco voorwerp is opgeladen met Shambhala Eenheid Reiki symbolen. Alle juwelen zijn verkrijgbaar met of zonder ketting. Ketting naar keuze uit het aanbod kost €7,00.                                                                                                  


Heb je een bepaalde voorkeur qua edelstenen en/of symbolen/charms (zoals Engel, Elf,...) laat het weten! In samenspraak met u maak ik uw persoonlijk Shambhala Eenheid Reiki Orgonite juweel of Orgonite home deco piece unique op aanvraag. Prijs wordt dan vooraf bepaald en aan u meegedeeld.Kleine muffin-achtige modellen van Orgonite zijn ideaal om in je broekzak mee te dragen, of op andere plaatsen van je lichaam te plaatsen. Bijvoorbeeld dáár waar je klachten hebt. Een kleine Orgonite of een juweelhanger zal bijdragen tot het versterken van je energieveld en daarmee van je lichamelijke en geestelijke welzijn, zo zijn de ervaringen van mensen die er mee werken en een positief gemoed is daarbij niet één van de onbelangrijkste zaken..! Belangrijk is dat deze Orgonites in staat zijn om schadelijke, etherische delen van elektro-magnetische velden te neutraliseren en te keren naar positiviteit. Dus alle huiselijke storingen door bijv. computers, draadloze telefoons, mobiele telefoons, draadloze spelcomputers, magnetronovens, etc. kunnen met de Orgonites worden getransformeerd!

Hand Made By Nitya

Shambhala Eenheid Reiki Orginite Juwelry & Home Deco

Angel Energy JuwelryHand Made By Shima

Orginite

Piramides


Alle piramides zijn handgemaakt en kunnen kleine uiterlijke onvolmaaktheden hebben.


Elke piramide is opgeladen met positieve affirmaties, mantra's, klank ...   


Heb je een bepaalde voorkeur qua edelstenen laat het weten! In samenspraak met u maak ik uw persoonlijke piramidel op aanvraag waarbij er vooraf een prijs bepaald wordt.


Prijs van een piramide orgonite hangt af van de edelsteensoorten die gebruikt worden en varieert tussen €100,00 en €200,00

.

Mocht u vragen hebben ivm een bepaalde edelsteensoort dan kun je deze via het contactformulier gerust stellen. Wij antwoorden u dan zo snel mogelijk.
 
Bij de piramide (met binnenin de vortex) komt de levensenergie door de top binnen en verdwijnt in de bodem, terwijl negatieve energie via de basis terugkeert en door de top wordt afgegeven om te worden getransformeerd. De orgone piramide is een compacte Orgone omvormer voor in huis en op de werkplek.

Het effect van het plaatsen van een orgone piramide in een ruimte is dat de energie in de ruimte gebalanceerd wordt, doordat de piramide de energie absorbeert en reinigt, de ruimte gaat 'lichter' aanvoelen, voelt fijner om in te zijn.


Waar plaats je de orgone piramide?

Het beste is om hem neer te zetten op je gevoel, hij zal misschien nog een paar keer verplaatst worden, maar op een gegeven moment zal hij zijn plek gevonden hebben.

Of je zet hem bij een bekende bron van negatieve energie, zoals een dect telefoon basisstation of een wifi-router e.d.


Welke te kiezen?

Als je al weet welke combinatie van half edelstenen je het liefst in huis wilt hebben dan is de keuze niet echt moeilijk, als je dat niet weet kan je een piramide ook op je gevoel kiezen.


Bij het plaatsen van een piramide is het mogelijk om de kracht van de piramide te vergroten als één van de zijden langs de lijn Noord-Zuid staat, dan is hij 20 % krachtiger. Dit kan je meten met een kompas of met een app in een smartphone.


De halfedelstenen die gebruikt zijn in de piramides zijn allen gereinigd en de piramides zijn allen geactiveerd.

Copyright @ All Rights Reserved