Update Coronavirus

NityaShima

Beauty & Wellness Center - Healing Center - Creamagico

Update Coronavirus

Lieve trouwe klanten


Update 30/11/2020


Het Covid-19 virus verspreidt zich op dit moment helaas weer erg snel.

De praktijk heeft afgelopen periode gelukkig Covid vrij kunnen draaien. Echter door de huidige ontwikkelingen hebben wij besloten om niet langer af te wachten op de beslissingen van de regering en de praktijk alvast te sluiten.

Wij doen dit vanuit verantwoordelijkheidsgevoel en respect voor iedereen, voor uw gezondheid en veiligheid, alsook de onze.

Wij willen alvast iedereen bedanken voor het vertrouwen en het begrip.

Net zoals in de vorige "lockdown" periode zullen we iedereen systematich contacteren om de afspraak te verplaatsen naar een latere datum.

Hou het vooral veilig en gezond en tot de volgende update

Karin & Dirk


Online boeken kan dus voorlopig ook niet meerMaatregelen praktijkruimte


De meeste handelingen blijven voor ons hetelfde qua hygiëne voor en na een behandeling, zoals verse handdoeken en hoezen, wegwerphoezen hoofdsteun, ontsmetten van de handen en behandeltafels... voldoende tijd tussen de behandelingen waarbij de praktijkruimte ruim voldoende verlucht kan worden...
Wij werken uiteraard ook zoals gewoonlijk, enkel op afspraak.


Wat is anders


Wij zetten een mondmasker op vooraleer de klant de ruimte binnenkomt en raken ons gezicht niet meer aan gedurende de behandeling. Na de behandeling nemen we opnieuw voldoende afstand van de klant.

De begroeting zal enigszins voor veel van onze klanten wat wennen zijn. Eenieder die onze praktijk bezoekt noemt vaak het huiselijke gevoel en de gastvrije ontvangst hartverwarmend. We proberen om het zo prettig en warm voor je te houden, maar geen knuffel, geen hand, geen zoen en zo weinig mogelijk praten. Dit hoort helaas bij de massage corona maatregelingen.


BELANGRIJK INFO VOOR DE KLANT


Als klant dien je nu eerst je handen te ontsmetten vooraleer plaats te nemen op de behandeltafel. Er is gratis ontsmettingsgel voorzien. Voor vertrek dien je ook je handen te ontsmetten.

Mondmasker meebrengen of hier aankopen €1,00

Klanten met klachten moeten thuis blijven (hoesten, niezen, keelpijn, benauwdheid, met of zonder koorts) en/of weten dat ze de laatste week in contact zijn gekomen met iemand die Covid-19 positief getest werd na contact, dienen dit zo snel mogelijk te melden, zodat we eventueel iemand anders kunnen inplannen. Je afspraak kan dan meteen ook verplaatst worden naar een latere datum.


Wij zien er alvast heel erg naar uit om jullie opnieuw te verwelkomen en te verwennen met een deugddoende behandeling.

Keep it safe en tot gauw
Karin & Dirk

Copyright @ All Rights Reserved