Tachyon Producten

Beauty & Wellness Center - Healing Center - Creamagico

NityaShima

MEER INFORMATIE EN/OF BESTELLEN KAN TELEFONISCH OF VIA HET  CONTACTFORMULIER. PRIJZEN GELDIG ZOLANG DE VOORRAAD STREKT.

TACHYON (DAVID WAGNER PRODUCTS)


Sphere


Zij vertegenwoordigen iets zeer vertrouwd: de aarde.


Door één sphere tussen uw handen of één in elke hand te houden, steunt die u in het vrijgeven van doorgemaakte, slechte ervaringen en te zoeken naar een beter leven op aarde. Helpt de gebruiker om pijnlijke ervaringen te overwinnen en om te kalmeren. Een sphere brengt versterking van lichaam en geest en helpt de gebruiker om te leven in het hier en nu. Brengt rust bij alle dagelijkse beslommeringen


Ook ondersteuning van aarding en gericht bewustzijn. Ze zijn nuttig bij meditatie en bij het proces van het 'loslaten'.


Ze neutraliseren negatieve energie en brengen positieve energie in huis wanneer je ze gebruikt als decoratief object.


Ca. 35 mm diameter.

Normale prijs: €50,70

Onze prijs: €30,00

Kleur: Rood of Safier blauw

                               
Tree of life


De kleine Tree of Life is afgebeeld op de binnenste cirkel en de grote boom van het leven op de buitenste cirkel. Dit zijn de drie dimensionale representaties van de kabbalistische boom des levens. De kleine boom des levens is zeer krachtig en geconcentreerd en dient in eerste instantie op het lichaam gelegd te worden voor een maximum van 30 minuten. Verhoog geleidelijk de tijd die totdat je het elke dag kunt dragen of gebruiken voor zo lang als jij wenst. Door de intense kracht is het niet gemaakt om als een hanger te dragen.


Algemeen gebruik:

Meditatie – in de handen houden of op het lichaam plaatsen (15-30 min)


Ca 5ccm op 5mm

Normale prijs: 51,67

Onze prijs: €35,00


 De grote Tree of life


De grote boom des levens bevordert zeer zacht psychische en geestelijke processen en het volledige potentieel van de gebruiker. Steunt het etherische lichaam, die op zijn beurt het fysieke lichaam versterkt. Brengt energie en beschermt en heeft een positieve invloed op waar de persoon is op het moment of waar het probleem zich bevindt. De grote boom van het leven wordt gebruikt als een hanger en is veel zachter dan de kleine en is geschikt voor dagelijks gebruik.


Ca 6cm op 2cm

Normale prijs:60,81

Onze prijs; 40,00


 


Donut


Klein – medium - groot


Symboliseert de volledigheid, de eenheid, de oneindigheid en de kringloopgedachte. Ze vertegenwoordigen en versterken het lichaam die de woonplaats is van de ziel. Ze voorzien de aura van een uitgebreide energetische bescherming. Het lichaam biedt de ziel alles wat die het nodig heeft om te leven op deze aarde. De kleine en de grote donut ringen hebben spiralen aan de ene kant die het effect van het tachyon veld versterken.


Klein:Ca 2cm

Normale prijs: 27,20

Onze prijs: 10,00


Medium: ca 3,5cm

Normale prijs: 34,05

Onze prijs: 15,00


Groot: ca 5cm

Normale prijs: 39,70

Onze prijs: 20,00


 


 


 
Starring


Een starring is een gebogen ring-gevormde hanger met een ster op de voorkant en de achterkant. Symboliseert de donkere kant en de lichte kant van de sterren en zonnen, verbindt ons met de energie van het universum. De stellaire ring harmoniseert en biedt hulp bij de  kosmische invloeden op mens.


Oranje, verbindt ons aan Mars betekenis: het zilveren koord, de vlammende kracht van de maan, de intracellulaire ontwikkeling


Saffier blauw verbindt u Aldeberan.Betekenis: gatekeeper functie: communicatie in verschillende velden in evenwicht


Rood verbindt ons met de betekenis van de Poolster magnetische activiteit gids en vorm (gestalt).


Azure verbindt u met Sirius. Betekenis: bewustzijn functie: de diverse communicatie gebieden


Rosa, verbindt ons met Alpha Centauri betekent harmonie, besluiten met betrekking tot het onbekende functie: begrijpen verder dan het binaire denken (zwart-wit), vertrouwen


Aqua verbindt u met de ster Betelgeuze. Betekenis: transformatie van onbegrepen handelingen functie: verduidelijkt misverstanden in patronen


Opaal haar kleur, verbindt ons met Orion. Betekenis: de andere kant, werken met onzichtbare rijken


Wit, verbindt ons met het centrum van het universum. betekenis: de etherische macht van de kern. Creatie van allerlei patronen (DNA)- de kracht van actie


Zwart, verbindt ons met de bron van de kosmos. Betekenis: het begin, terugvinden van de oorsprong, je ware zelf.


Normale prijs: €56,58

Onze prijs: 35,00


Kombinatie sterring en sphere


De sterring en de sphere volgt het idee van een oude Red Indian ritueel: het Gebed Feather Ritual. Het ritueel maakt alle soorten communicatie zodanig dat deze oplossing kan brengen bij een probleem, of het kan helpen voor optimale ontvankelijkheid tussen twee partners in gesprek en in de uitwisseling. In het algemeen zal het alles met betrekking tot het uitwisselen van gevoelens en opvattingen te helpen.

De sterring is bedoeld om een immateriële en harmonieuze "groep" focus te brengen in het delen van ideeën en gedachten van twee of meer personen. Houd er rekening mee dat de persoon die spreekt de sphere in zijn of haar hand houdt, terwijl de andere betrokkenen aandachtig luisteren. Zodra de persoon die de sphere vasthoud en zijn of haar punt klaar is, wordt de bol doorgegeven aan de volgende deelnemer links van de voormalige spreker. Deze persoon zal dan de discussie verder zetten terwijl de anderen luistern, enz… De sphere kan onbeperkt de cirkel rondgaan.

Aan de bovenzijde van sterring zijn er zes medewerkers verbonden met een continue ring, ze symboliseren het kosmische principe van de Schepping. De onderkant met zijn drie medewerkers en twee continue ringen staat voor het intreden van oplossingen. Deze set kan zeer nuttig zijn tijdens een diagnostisch gesprek tussen therapeut en cliënt, partners, familie problemen, enz… waardoor de dingen in de openbaarheid komen en uitgeklaard of opgelost worden. Ook tijdens brainstormsessies in bedrijven kan deze set van groot nut zijn. Laat u verrassen door de mogelijkheden van deze set!


Normale prijs: €107,28

Onze prijs: 65,00
Cosmetixx bolletjes


Wilt u de frequenties van kunstmatige stoffen in evenwicht te brengen in cosmetica, lotions, after shave enz..  om irritaties te voorkomen? Gebruik dan de blauwe Cosmettixx bolletjes. Meestal is één blauwe Cosmetixx genoeg voor de inhoud van 1 tube, flesje… (met inhoud kleiner dan 0,5 liter). Deze kleine blauwe bollen harmoniseren alle cosmetica.


Plantwonder bolletjes


De planten zijn onze metgezellen, ze dienen ons als voedsel, decoratie en grondstoffen voor huizen, meubels en geneeskunde.

Vaak worden ze behandeld en gebruikt zonder zorg voor hun en uw energie-toestand (pesticiden). Planten zijn ook levende wezens die informatie opvangen en opslaan uit hun omgeving op een speciale manier.

Plantwonder ondersteunt alle planten: zijn ze energieloos, ziek of geplaatst in onverenigbare plaatsen, geef ze plantwonder zodat ze terug gezond worden. Daarnaast worden gezonde planten stabieler en levendiger.

Gebruik: Plaats een aantal gele balletjes in uw waterreservoir enkele uren voordat je het toedient of plaats enkele gele Plantwonder balletjes in de bloempotten of in het water van uw snijbloemen. Sierplanten, struiken en bomen in uw tuin of op uw balkon accepteren ook met dankbaarheid de energieke steun van Plantwonder.


Cleanoxx bolletjes


Groene bolletjesdie de inhoud van chemische stoffen in schoonmaakmiddelen en huishoudelijke wasmiddelen mixen. Het product mag niet worden gebruikt in reinigingsmiddelen met hoog chloorgehalte.

Product gebruik: Plaats één Cleanoxx bolletje per 1/5 liter schoonmaak of wasmiddel (vloeistof of poeder) in de fles

Duur van gebruik: continu

Handige tip: plaats de inhoud van één sachet of doosje (30 g) in een container of een kast waar u verschillende schoonmaakmiddelen opbergt.


Gewicht bolletjes per verpakking: +-30 gr.

Normale prijs: €15,34

Onze prijs: €10,00


Harmonixx


Als het lichaam op elk deel oren had zouden we veel meer horen! Dit is niet alleen de wens van leerkrachten, maar ook die van muziekliefhebbers. De Harmonixx schijfjes optimaliseren het geluid van muziekinstrumenten en stereo-installaties, en daarbij wordt het lichaam gevoeliger voor de effecten van boventonen en harmonieën, dus verhoging van het muzikale bewustzijn. De Harmonixx is een twaalfpuntige sterren schijf met een ingebed laser geëtst symbool. Het handelt over een zeer breed gebied indien geplaatst op luidsprekers of geplakt is aan instrumenten, met het leesbare script naar buiten gericht. Actief in 42 uur na plaatsing.


Wanneer men het op het reservoir van de airconditioner koelvloeistof plaatst, harmoniseert het de energetische effecten van de chemische stoffen op de inzittenden van de auto.


Normale prijs: €50,97

Onze prijs: €30,00Betekenis van kleur tachyon producten:


Rood: kleur van aardse en lichamelijke voeding (1. Chakra) vol van energie en stabiliteit.

Lage rug, bekken, benen en knieën. Algemeen gebrek aan energie.


Oranje: kleur van creatieve bewustzijn, seksuele expressie en vreugde (2. Chakra)


Geel: kleur van stemmingen en onduidelijke emoties, gekoppeld aan de Solar Plexus (3. Chakra)


Groen: kleur van emotionele bewustwording, vriendelijkheid en een evenwichtig hart. Ook goed voor ontspanning op verschillende niveaus (4. Chakra)


Light Blue: Helpt bij het uiten van jezelf en bij zelferkenning. Is gekoppeld aan het evenwicht van de nek en schouder (5. Chakra)


Sapphire Blauw: Toegewezen aan het "derde oog". Het heeft betrekking op het gezicht, de organen in het hoofd en de hypofyse. De blauwe - sapphire is gerelateerd aan een ruimere perceptie, met intuïtie, helderziendheid, innerlijke vrede, vrijheid, bewustwording en krijgen van inzichten. Geeft bescherming zodat je de emoties en stemmingen van anderen zelf niet absorbeert. Geeft ondersteuning bij het genezingsproces van welke aard ook. Geassocieerd met een verhoogde activiteit van de hersenen om evenwicht (6. Chakra)


Amethyst: kleur van bewustzijn en het pad naar het zich bewust zijn van bewustzijn overal (7. Chakra)


Roze: kleur van de hemel op aarde of het goddelijke dagelijks leven. Geassocieerd met het vermengen van ziel, geest en materie.


Aqua: kleur van nieuwsgierig bewustzijn en uitgebreide mededeling op een globale manier. In verband met vermenging hart en hersenen kwaliteiten.


Opal: helpt je om in het onzichtbare te duiken om de essentie waar te nemen en zichtbaar maken van je ware “zelf”. In verband met het begin van de creatieve processen.


Wit: kleur van de bevoegdheid om op te treden, om te reageren en reactie op een zelf-verantwoordelijke manier. Actie. Verbonden aan het bewuste proces van “waarnemer zijn”.


Kristalheldere: kleur voor het reinigen, opruimen en het vrijgeven van schaduwen en chronische problemen. De zuiverheid van diamanten is gekoppeld en dus met de zuiverheid van het zelf.   


Lila: kleur voor nieuwe kansen, mogelijkheden, kansen en ontdekkingen. In verband met heuglijke veranderingen op verschillende niveaus.

 

Zwart: vertegenwoordigt de "geboorte van the Cosmos" en het is de kleur van de primaire vrouwelijke energie, die is gekoppeld aan een nieuw begin en helpt met het vinden van iemands primaire dimensie. Zwart is ook gekoppeld aan de harmonie en het concept 'tegenstellingen aanvulling'. Bewuste transformatie en creatie. In verband met de leegte van de Eenheid, al wat is, alle materie werd geboren van/uit.

Starring


Een starring is een gebogen ring-gevormde hanger met een ster op de voorkant en de achterkant. Symboliseert de donkere kant en de lichte kant van de sterren en zonnen, verbindt ons met de energie van het universum. De stellaire ring harmoniseert en biedt hulp bij de  kosmische invloeden op mens.


Oranje, verbindt ons aan Mars betekenis: het zilveren koord, de vlammende kracht van de maan, de intracellulaire ontwikkeling


Saffier blauw verbindt u Aldeberan.Betekenis: gatekeeper functie: communicatie in verschillende velden in evenwicht


Rood verbindt ons met de betekenis van de Poolster magnetische activiteit gids en vorm (gestalt).


Azure verbindt u met Sirius. Betekenis: bewustzijn functie: de diverse communicatie gebieden


Rosa, verbindt ons met Alpha Centauri betekent harmonie, besluiten met betrekking tot het onbekende functie: begrijpen verder dan het binaire denken (zwart-wit), vertrouwen


Aqua verbindt u met de ster Betelgeuze. Betekenis: transformatie van onbegrepen handelingen functie: verduidelijkt misverstanden in patronen


Opaal haar kleur, verbindt ons met Orion. Betekenis: de andere kant, werken met onzichtbare rijken


Wit, verbindt ons met het centrum van het universum. betekenis: de etherische macht van de kern. Creatie van allerlei patronen (DNA)- de kracht van actie


Zwart, verbindt ons met de bron van de kosmos. Betekenis: het begin, terugvinden van de oorsprong, je ware zelf. Copyright @ All Rights Reserved