Shambhala Eenheid Reiki

NityaShima

Beauty & Wellness Center - Healing Center - Creamagico

INITIATIE/OPLEIDING IN SHAMBHALA EENHEID

GEEF JE PERSOONLIJKE GROEI EN TRANSFORMATIE PROCES EEN BOOST

Shambhala Eenheid ‘Reiki van NU’, de Reiki van deze tijd!

DOWNLOAD HET EERSTE NIVEAU OPLEIDINGSBOEKJE
Indien je interesse hebt om je te laten initiëren in Shamhala Eenheid neem dan gerust vrijblijvend contact op met ons. De initiäties worden individueel gegeven op afspraak.


Het is tijd voor een collectieve bewustzijnstransformatie. Van ego-gericht bewustzijn naar het uiteindelijk Goddelijk-bewustzijn. Tijdens de opleiding wordt hier veel aandacht aan besteed. Je wordt bewuster van jezelf, van je omgeving en hoe je in het leven staat.

Dat wat je wilt, kun je scheppen, creëren en mogelijk maken (manifesteren). Je bent immers een deel, een kopietje van de Bron.

Het werken met ons Hogere Zelf wordt zo normaal als eten en drinken. Je leert op een vrije, onvoorwaardelijke, liefdevolle manier, zonder beperkingen te werken met deze zeer krachtige Universele Energie.

Eenheid betekent ook in balans zijn. Bij de afstemming wordt naast het Christus-bewustzijn ook de Goddelijke vrouwelijke energie geactiveerd. Hierdoor is de balans in onszelf geoptimaliseerd. Onze vrouwelijke- is net zo belangrijk als onze mannelijke energie. Eenheid begint eerst in onszelf om het uiteindelijk te doorleven en buiten onszelf uit te dragen.

De Lemniscaat, het symbool van Shambhala Eenheid, speelt een grote rol tijdens de afstemmingen. Bij elke afstemming hoort en gebruiken we een of meerdere specifieke Lemniscaat symbolen. Intussen zijn we ons bewust, dat het niet noodzakelijk is om gericht met de symbolen te werken. Vanuit onvoorwaardelijke liefde, zonder ego, werken we vanuit ons hart met intenties. We laten ons geen beperkingen opleggen. Vrijheid naar Eenheid.


Behalve de krachten van de 8 Shambhala Eenheid symbolen, zitten alle Reiki-en SHAMBHALA MDH symbolen verwerkt in de initiaties van Shambhala Eenheid.


Waarom zou je met minder genoegen nemen?

• Shambhala Eenheid (Reiki van NU) is op dit moment de krachtigste Universele Energie

• Via intenties door jezelf op elk moment aan te passen aan de huidige trillingsfrequentie

• De Universele Energie activeert liefdevol jouw zelfgenezend vermogen

• Zeer korte behandeltijd, door de enorme kracht

• Je handen zijn een van je instrumenten om de energie door te geven

• Het is voor mens, dier, plant, mineraal en andere mogelijkheden

• Werken vanuit intuïtie, vanuit het hart, zonder beperkingen, zonder strakke regels

• Gericht werken met je Hogere Zelf en gericht werken via intenties

• In balans zijn doordat ook jouw vrouwelijke energie wordt geactiveerd

• Het vrouwelijke (zilver) en het mannelijke (goud) smelten in jou samen tot eenheid

• Bewust worden van je creatieve scheppende vermogen zonder ego gericht bezig te zijn

• Bewust worden dat het zeer belangrijk is om energetisch zuiver te zijn en te blijven

• Scheppen, creëren en manifesteren zijn de mogelijkheden! (met de nederigheid, dat alleen de Bron Alleswetend is)

• Heb je al Reiki of SMDH, dan is het een prachtige basis om je energie frequentie te verhogen

• Het is niet noodzakelijk om eerst Reiki of SMDH te hebben


Dit zijn allemaal belangrijke redenen waarom je voor Shambhala Eenheid zou willen kiezen. De vertaling van Shambhala is Vrijheid.

Shambhala Eenheid betekent met alle vrijheid (zonder beperkingen) terug naar Eenheid.


De oorsprong van Reiki werd herontdekt door Mikao Usui rond het jaar 1921. Deze prachtige vorm van energieoverdracht wordt nog dagelijks door velen beoefend en geïnstrueerd.

Shambhala MDH, volgt Reiki op. John Armitage had deze vorm van energiewerk van St. Germain doorgekregen (1998). Het werkt vrijer en borduurt door op de basis van Reiki.

Ook deze vorm wordt nog dagelijks door velen beoefend en doorgegeven.


Shambhala Eenheid volgt SMDH en Reiki op.

We leven in een tijdsperiode dat veranderingen in een grote versnelling gaan (The Flow)

De huidige beschikbare zuivere energie is enorm KRACHTIG en het heeft de hoogste trillingsfrequentie.

Het is voor iedereen beschikbaar, maar je moet je daarop afstemmen. Deze krachtige energie zorgt dat de mensheid bewuster wordt en meer verlangt naar Eenheid.

Om de weg terug naar Eenheid te vinden, is bewust worden van onze eigen Oerkracht en het inzetten hiervan nodig. We zijn een deel van het geheel, een kopietje van de Bron, God of hoe jij het noemen wilt.

Shambhala Eenheid (2009) is herboren! Ooit was dit al op Atlantis aanwezig. St. Germain gaf deze zuivere, krachtige, vrije vorm van energiewerk door aan Ian Henderson en Marjo van Weenen. Shambhala Eenheid is het vervolg op SMDH en Reiki, die nog steeds als basis functioneren.


Door: Joan Tjioe


De opleiding is verdeeld in 5 niveau’s.

Het 5de niveau is vergelijkbaar met 100% kracht, het Meester zijn in je eigen kracht/leven.

In eerste instantie doe je dit jezelf cadeau. De energie gebruik je voor jezelf of je kiest ervoor om tijdens een behandeling Shambhala Eenheid energie aan een ander door te geven. En ligt het in de lijn van jouw wensen, dan kun je na de 5de niveau als Master deze opleiding ook aan anderen doorgeven.


Elk Nivo (1 t/m 5) kost € 95,00 inclusief materialen in PDF, video’s, certificaat, voldoende persoonlijke aandacht en begeleiding tijdens en na de initiaties.

(opleiding +/- 3u per niveau op afspraak)

Je hoeft geen andere kennis van energiewerk te hebben, jouw voorbereiding bestaat uit het lezen van de toegestuurde materialen en het bekijken van de video's.

Iedereen is welkom en iedereen kan het.


Om jullie nog beter te begeleiden richten wij regelmatig oefenavonden in. Wij hopen dat we op die manier in groep informatie, ervaringen enz. met elkaar kunnen delen, en natuurlijk ook oefenen op en met elkaar. We vragen een bijdrage van €5,00 voor de onkosten. Thee, water en koekje zijn inbegrepen. Na uw 1e initiatie houden we je op de hoogte van de data.


Let the energy flow in oneness !!
Copyright @ All Rights Reserved