Healing en coaching sessies

Beauty & Wellness Center - Healing Center - Creamagico

NityaShima

COACHING & HEALING SESSIESWat is Shambhala Eenheid

Shambhala Eenheid "De Reiki van NU"

Shambhala is een energie die je lichaam en geest ondersteuning geeft in het proces van heelwording. Deze energie helpt je helend vermogen, je spirituele groei en ontwikkeling te versnellen en optimaliseren, tevens helpen ze je innerlijke kracht te ontdekken. De koesterende kosmische energie leert ons een beter, liefdevoller contact met onszelf te maken, zodat ook emotionele en onverwerkte pijn en onverwerkte ervaringen alsnog verwerkt worden. Shambhala ondersteunt hierbij op liefdevolle wijze. Doordat we door Shambhala anders met onze dagelijkse problemen leren om te gaan, word je je ook bewuster van je eigen kracht. Shambhala is dus meer dan het oplossen van lichamelijke klachten, Shambhala werkt op alle niveau’s in ons leven.


Shambhala healing of Achala soundhealing kan het genezingsproces, van welke aard dan ook, zoals  ziekte, operaties,... versnellen, maar  biedt vooral ondersteuning ter aanvulling van de traditionele geneeskunde. LET WEL: HEALING DIENT NIET TER VERVANGING VAN TRADITIONELE MEDISCHE BENADERINGEN EN/OF BEHANDELINGEN (zoals dokters, kinesisten, osteopaten, ....).


INITIATIE/OPLEIDING IN SHAMBHALA EENHEID

GEEF JE PERSOONLIJKE GROEI EN TRANSFORMATIE PROCES EEN BOOST

Shambhala Eenheid ‘Reiki van NU’, de Reiki van deze tijd!

Heb je één of meerdere healingsessies als uitermate rustgevend en transformerend ervaren en wil je dit graag ook met anderen delen of gewoon gebruiken om zelf verder te groeien en te evolueren? KLIK HIER VOOR MEER INFO OVER DEZE OPLEIDING


Wat is Achala soundhealing

Je gaat lekker liggen, sluit je ogen en je ondergaat een wonderlijke sensatie van trilling en geluid, die diep inwerkt op je lichaam en je hele energiesysteem, precies wat jij op dat moment nodig hebt. Als je na een uur je ogen weer opent, is er meer met je gebeurd dan wie dan ook kan beschrijven. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van klankschalen, stemvorken, oceandrum, Sjamaandrum,…


Mogelijkheden van de behandeling

Het doel van een Achala behandeling met klankschalen ondersteund door stemvorken kan heel verschillend zijn. Het kan gebruikt worden bij lichamelijke klachten als hoofdpijn, gewrichtsklachten, ontstekingen en andere pijnklachten, maar ook emotionele en psychische klachten worden behandeld, bijvoorbeeld: stress, onrust, slaapproblemen, vermoeidheid en depressieve gevoelens.

Fonoforese of stemvorken

Fonoforese is de behandeling van mensen met geluidsfrequenties door middel van stemvorken. Het is een hele subtiele en krachtige methode om balans te herstellen.

Klankschalen

De trilling van de schaal activeert de organen en het energielichaam waardoor het zelfhelend vermogen van het lichaam aangesproken wordt. Het lichaam kiest zelf waar een welbepaalde trilling nodig is, samen met de intentie van healer én de ontvanger kan er dan door uitzuivering van belemmerende patronen evenwicht in het lichaam ontstaan. 

Ieder mens heeft een verschillende frequentie, een eigen trillingsgetal. Ieder mens is een unieke klankbodem, die de trilling van de schalen op een geheel eigen manier laat resoneren.

Oceandrum

Het geluid van de oceandrum zorgt voor ontspanning en kan een positieve werking hebben op b.v: ademhaling - energieverdeling - slaapproblemen - spanningsklachten - concentratie en spierspanningen maar bovenal is het een prettige ervaring voor lichaam en geest.

Sjamanendrum

De sjamanendrum geeft de heartbeat van Moeder aarde aan


Coaching

Op zoek naar wie en wat je bent, de zin en het doel van uw leven, zoek je terug evenwicht, innerlijke rust en zekerheid in uw leven? Ik gebruik diverse technieken om uw doelen te helpen bereiken.


Bij coaching wordt u geholpen en ondersteunt om een bepaald doel te bereiken in de toekomst. Tijdens de coaching krijgt u structuur, ondersteuning en feedback. Coaching levert de cliënt zichtbaar resultaat.  Tijdens de caching wordt o.a. teruggegaan naar het verleden om uiteindelijk te ontdekken hoe de cliënt beter kan functioneren in het hier en nu. De vaardigheden van de cliënt worden hierdoor vergroot.


Door coaching veranderen het gedrag, de attitude en de overtuiguingen van de cliënt in positieve zin. Er wordt een gewaarwordingsproces op gang gebracht door middel van vraagstelling en diverse technieken waardoor inzicht gebracht wordt in de problematiek. De coaching dient  als aanvullend en ondersteunend gezien te worden en is niet ter vervanging van enig welke therapievorm voorgeschreven door een arts. Laat dus eerst een diagnose stellen door een erkend arts/geneesheer.https://www.universele-eenheid-energie.nl

Shambhala EH Reiki healing en coaching sessie

1u00

€ 30,00

Coaching sessie

1u00

€ 25,00

Copyright @ All Rights Reserved