Magical Fairy Gem Wand

NityaShima

Beauty & Wellness Center - Healing Center - Creamagico


Maak je eigen Magical Fairy Gem Wand


Zaterdag 8 februari 2020 van 14u00 - 17u00


INSCHRIJVEN NOODZAKELIJK WEGENS BEPERKT AANTAL PLAATSEN 0486/33 08 75 of 051/62 67 07 OF VIA CONTACT


Een Magical Fairy Gem Wand is een Magische staf van hout en edelstenen, ook wel Healing wands, krachtstokken, toverstaf,  … genoemd.

 

Een edelsteen (gem) staf/stok is een bijzonder liefdevol stukje Moeder natuur welke ons helpt op ons persoonlijke levenspad. Vanouds is het gebruik hiervan bekend bij, indianen, egyptische priesters, druïden, tovenaars en heksen.

 

Het is een symbool van de levensboom welke ons verbind met verschillende bewustzijnsniveaus zodat we inzichten verkrijgen in onze persoonlijke healing processen. De wand kun je ook gebruiken om iets op te laden, iets te activeren, te bekrachtigen… maar ook om iets op te lossen, weg te nemen, uit te zuiveren….

 

Omdat de stokjes er heel magisch en feeëriek uitzien noem ik ze Magical Fairy Gem Wands, maar ze kunnen natuurlijk ook gebruikt worden om contact te leggen met Engelen, Gidsen, enz...

 

Het maken van een persoonlijke Magical Fairy Gem Wand is een bijzonder leuk proces, tijdens het bewerken ontstaat er een energetische verbinding tussen de tak en jezelf. De tak laat je als het ware “zien” waarmee je hem het beste versiert (dit kan met metaal, verf, fimo, enz..) alsook waar de edelsteen of edelstenen dienen te komen. Op die manier komt er een hele sterke verbintenis tussen jou en je wand/staf en vormt deze de brug tussen jou en de “onzichtbare wezens van Licht en Liefde”.

 

 

Prijs: €25,00 alles inbegrepen


Copyright @ All Rights Reserved