Maak je persoonlijke Mala

NityaShima

Beauty & Wellness Center - Healing Center - Creamagico

INSCHRIJVEN NOODZAKELIJK WEGENS BEPERKT AANTAL PLAATSEN 0486/33 08 75 of 051/62 67 07 OF VIA CONTACT
Maak Je persoonlijke MALA


Data 2020: 11 januari van 14u00 - 17u00

Fantastische workshop om het nieuwe jaar te starten met mooie, liefdevolle intenties die je kan meegeven aan jouw persoonlijke sieraad

Wat neem je je voor dit frisse jaar? Wil je het vullen met mooie intenties en voornemens om datgene te doen wat je graag wil in je leven? Intenties waarbij alleen al bij het denken eraan je in beweging brengt en waarbij je voelt dat de energie volop stroomt?.

Voel, doe en ervaar het tijdens deze workshop !

In deze workshop maken we onze eigen persoonlijke mala met 108 prachtige witte onyx facet edelstenen waar we een persoonlijke intentie of mantra aan koppelen.

Iedereen kan een mala dragen of je nu mediteert of niet. Mensen voelen zich vaak aangetrokken tot de kettingen vanwege de helende eigenschappen die eraan worden toegedicht, zoals bijdragen aan een kalme geest en innerlijke rust. Je kunt ze om je pols wikkelen, om je nek dragen, ophangen op een mooie plek in je (slaap)kamer of altaartje of gebruiken om te mediteren.

Bovenal is het een mooi en krachtig sieraad met een oeroude traditie waarmee je jouw unieke kracht bevestigt. Je zet bewust jouw intenties neer en verbindt deze aan de unieke mala die je maakt.

Waarom Witte Onyx: Witte Onyx wordt gebruikt bij healing, meditatie (bevordert diepe meditatie), massage en edelsteentherapie. Witte onyx versterkt de spiritualiteit en stimuleert de hogere chakra's. Helpt in belastende en stressvolle situaties. De steen geeft steun, kracht en doorzettingsvermogen en helpt je je doelen te bereiken. Het maakt standvastig en verantwoordelijk en stimuleert zelfverwezenlijking. Het is een goede steen voor mensen die makkelijk afgeleid of beïnvloed worden. Witte Onyx kan op het lichaam of in de kleding gedragen worden of op een relevante plek neergelegd worden.

Wij helpen je om je intenties te formuleren als een persoonlijke mantra en hoe je de mala maakt en afwerkt met een guru edelsteen en hoe je het kwastje maakt.

Daarbovenop geven we je ook nog heel wat informatie over de oorsprong, betekenis, gebruik, enz.. van een mala.

Inschrijving: Is pas definitief na storting van €30,00 vs voor 6 januari 2020. Om alles vlotjes te laten verlopen vragen wij u eerst contact (http://nityashima.be/contact.html) met ons op te nemen om te verifiëren of er al dan niet nog plaats vrij is, dit om terugstortingen te voorkomen.

Prijs: €60,00 alles inbegrepen (max. 6 deelnemers) 

Copyright @ All Rights Reserved