Kinesiologie

KINESIOLOGIE

Meer info: http://kinesiologiegits.blogspot.be/2016/08/kinesiologie.html
Wat is Kinesiologie


Kinesiologie is een jonge, snel groeiende methode die gericht is op: Levensvreugde, Herstel, Vitaliteit en Balans. Kinesiologie kent een brede opzet en kijkt naar meerdere facetten van het probleem.


Kinesiologie betekent leer van beweging van de spieren en gewrichten. Toegepaste Kinesiologie is een methode om het zelf herstellend vermogen van het lichaam te activeren. Tevens is het een stress-regulerende methode om blokkades en onbalansen in het lichaam op te sporen door middel van spiertesten.


Applied kinesiology (toegepaste kinesiologie) of kortweg AK is een buitengewoon medisch diagnostisch en therapeutisch systeem.

Op een zorgvuldige en intelligente manier wordt een evaluatie gemaakt van structurele, mentale/emotionele en biochemische factoren. Gebruik makend van spiertesten ‘ ont-dekt’ men waarom het lichaam in dysfunctie is. Het stelt de geoefende therapeut in staat exact te bepalen wat behandeld moet worden, alsook of de gekozen behandeling effectief is. Vaak biedt het een hulp om bij moeilijke en/of langdurige gezondheidsproblemen te onthullen wat verborgen bleef bij andere diagnosemethodes.


3 in 1 Kinesiologie betekent integratie van Verstand, Geest en Lichaam. Deze methode gaat op zoek naar de oorsprong en oorzaak van de gezondheidsklachten. En beoogt door een grondige aanpak de diepere oorzaken van problemen te achterhalen, alsook stress en energieblokkades te verhelpen. De behandeling resulteert in een diepgaande verandering in geest, lichaam, en verstand, en de veranderingen zijn definitief. Het belangrijkste is dat de cliënt weer fysiek en emotioneel in balans komt.


Uiteraard dienen kinesiologische behandelingen niet ter vervanging van reguliere geneeswijzen. Er worden geen medische diagnoses gesteld - hiervoor kun je terecht bij een daartoe bevoegde arts of specialist. Er wordt altijd geadviseerd om de huisarts te bezoeken!


Hoe verloopt de behandeling?

Ik ga verder dan alleen de verbale methodiek (intakegesprek). Ik zet een systeem in dat communicatie met het onderbewuste mogelijk maakt via een spiertest. Deze methode biedt de mogelijkheid om in korte tijd de oorzaak van verstoringen en klachten op te sporen. Via deze test kan ik ook de juiste therapievorm bepalen en nagaan welke kruiden en/of voedingssupplementen al dan niet geschikt zijn ter ondersteuning van uw proces.


Om te achterhalen waar het probleem zich situeert of wat de dieper liggende oorzaak is doe ik eerst de spiertest, waarbij je met opgeheven arm of gebogen been weerstand dient te bieden tegen de druk van mijn hand. Tegelijkertijd legt ik bvb mijn andere hand op de plek van het orgaan waarvan ik de werking wil controleren. Als je arm of been goed bestand is tegen de druk, is het onderzochte orgaan gezond, zo niet kamp je met een probleem.


Heb je last van kwaaltjes waarvan je denkt dat het met je voeding/kruiden te maken heeft? Wil je weten wat je beter niet meer eet? Breng de voedingsmiddelen/kruiden waaraan je twijfelt mee en we testen dit uit voor je met de kinesiologie methode.


Voordelen:

•stimuleert het zelfhelend vermogen van het lichaam

•pakt oorzaken aan, niet alleen de symptomen

•meer inzicht in uw klachten en lichaam

•verbetering van de levenskwaliteit

•snel resultaat


Kinesiologie

1u

€40,00