Hotstone relax massages

Volledige hotstone massage

1u15

€  65,00

Volledige hotstone massage duo (2 pers.)

1u15

€120,00

5 beurtenkaart duo hotstone massage

Bedrag in 1 keer te voldoen bij eerste sessie (1 jaar geldig)

€535,00

Elke vorm van massage zorgt ervoor dat lichaam en geest in balans blijven, of om deze balans te herstellen als deze enigszins verstoord is. Iedereen heeft wel eens het gevoel dat de balans om welke reden dan ook even weg is. Dan is het tijd om even naar jezelf te luisteren. Wie dat van tijd tot tijd doet, staat evenwichtig in het leven! Een massage is niet alleen heerlijk om te ontvangen en lekker te ontspannen, maar een massage heeft ook geweldige voordelen voor het gehele lichaam.


Door massage kom je tot rust, krijg je weer contact met je lichaam en word je weer opgeladen. Je hoeft dus geen klachten te hebben om baat te hebben bij een massage.


In onze praktijk worden geen erotische noch tantrische noch happy ends aangeboden. 


Hotstone massage is geschikt voor het minderen van stress en spanningen in het lichaam. Het is ook ideaal voor mensen met allerhande (chronische) spierproblemen of blokkades, bij artrose en reuma.Hotstone massage gebeurt met warme stenen en warme olie. De temperatuur van de door de natuur gepolijste (gladde) stenen is ongeveer 45 à 47 graden.  Door middel van druk van de handen en de hitte van de stenen dringt deze vorm van massage diep door in de spieren. Zo neemt het vele spanningen weg en zorgt het voor een diepe relaxatie en ontgifting van het lichaam. De organen en de bloedsomloop worden namelijk gestimuleerd door de diepe thermische werking van de warme stenen en de massage. Mijn massage is echter geen pure hotstone massage waarbij er enkel trage cirkelende bewegingen worden gemaakt met warme lava of basaltstenen. Ik gebruik de stenen om uw lichaam dat zalig gevoel van warmte te geven, en om de spieren nog dieper te ontspannen en wissel af met manuele technieken. Ik luister naar uw lichaam met mijn handen en werk dieper in daar waar het nodig is. Eventuele knopen worden losgemaakt, opdat de energie die eventueel geblokkeerd zit opnieuw vrij door uw lichaam kan stromen. U gaat naar huis met een uiterst ontspannen gevoel, en een frisse geest.