Healing en coaching sessies

COACHING & HEALING SESSIES

Wat is Shambhala Eenheid

Shambhala Eenheid "De Reiki van NU"


Shambhala is een energie die je lichaam en geest ondersteuning geeft in het proces van heelwording. Deze energie helpt je helend vermogen, je spirituele groei en ontwikkeling te versnellen en optimaliseren, tevens helpen ze je innerlijke kracht te ontdekken. De koesterende kosmische energie leert ons een beter, liefdevoller contact met onszelf te maken, zodat ook emotionele en onverwerkte pijn en onverwerkte ervaringen alsnog verwerkt worden. Shambhala ondersteunt hierbij op liefdevolle wijze. Doordat we door Shambhala anders met onze dagelijkse problemen leren om te gaan, word je je ook bewuster van je eigen kracht. Shambhala is dus meer dan het oplossen van lichamelijke klachten, Shambhala werkt op alle niveau’s in ons leven.


Shambhala healing kan het genezingsproces, van welke aard dan ook, zoals  ziekte, operaties,... versnellen, maar  biedt vooral ondersteuning ter aanvulling van de traditionele geneeskunde. LET WEL: HEALING DIENT NIET TER VERVANGING VAN TRADITIONELE MEDISCHE BENADERINGEN EN/OF BEHANDELINGEN (zoals dokters, kinesisten, osteopaten, ....).


INITIATIE/OPLEIDING IN SHAMBHALA EENHEID

GEEF JE PERSOONLIJKE GROEI EN TRANSFORMATIE PROCES EEN BOOST

Shambhala Eenheid ‘Reiki van NU’, de Reiki van deze tijd!


Heb je één of meerdere healingsessies als uitermate rustgevend en transformerend ervaren en wil je dit graag ook met anderen delen of gewoon gebruiken om zelf verder te groeien en te evolueren? KLIK HIER VOOR MEER INFO OVER DEZE OPLEIDING


Coaching

Op zoek naar wie en wat je bent, de zin en het doel van uw leven, zoek je terug evenwicht, innerlijke rust en zekerheid in uw leven? Ik gebruik diverse technieken om uw doelen te helpen bereiken.


Bij coaching wordt u geholpen en ondersteunt om een bepaald doel te bereiken in de toekomst. Tijdens de coaching krijgt u structuur, ondersteuning en feedback. Coaching levert de cliënt zichtbaar resultaat.  Tijdens de caching wordt o.a. teruggegaan naar het verleden om uiteindelijk te ontdekken hoe de cliënt beter kan functioneren in het hier en nu. De vaardigheden van de cliënt worden hierdoor vergroot.


Door coaching veranderen het gedrag, de attitude en de overtuiguingen van de cliënt in positieve zin. Er wordt een gewaarwordingsproces op gang gebracht door middel van vraagstelling en diverse technieken waardoor inzicht gebracht wordt in de problematiek. De coaching dient  als aanvullend en ondersteunend gezien te worden en is niet ter vervanging van enig welke therapievorm voorgeschreven door een arts. Laat dus eerst een diagnose stellen door een erkend arts/geneesheer.


Shambhala EH Reiki healing en coaching sessie

1u00

€ 35,00

Coaching sessie

1u00

€ 25,00