Manuele relax massages

NityaShima

Beauty & Wellness Center - Healing Center - Creamagico

Karin & Dirk kijken er naar uit om u te verwelkomen in hun praktijk !

NityaShima is een holistische wellness praktijk in Gits (Hooglede) waar je in rust en vertrouwen terecht kan voor begeleiding en advies op het gebied van gezondheid, afslanken, persoonlijke ontwikkeling en algeheel welbevinden, ofwel wellness. Dit in de vorm van relax massages, therapeutische massages, coaching, healing, verzorgingen,  workshops & cursussen, Aloë Vera Forever Living Products.

Met meer dan 10 jaar ervaring in diverse massagetechnieken,  zorgen wij bij eender welke massage je kiest dat deze altijd op uw noden afgestemd wordt, of het nu schouders of nek zijn die net dat beetje extra aandacht nodig hebben, bij ons krijgt u dat!

Elke vorm van massage zorgt ervoor dat lichaam en geest in balans blijven, of om deze balans te herstellen als deze enigszins verstoord is. Iedereen heeft wel eens het gevoel dat de balans om welke reden dan ook even weg is. Dan is het tijd om even naar jezelf te luisteren. Wie dat van tijd tot tijd doet, staat evenwichtig in het leven! Een massage is niet alleen heerlijk om te ontvangen en lekker te ontspannen, maar een massage heeft ook geweldige voordelen voor het gehele lichaam.


Door massage kom je tot rust, krijg je weer contact met je lichaam en word je weer opgeladen. Je hoeft dus geen klachten te hebben om baat te hebben bij een massage.


In onze praktijk worden geen erotische noch tantrische noch happy ends aangeboden.

Manuele relax massage


Manuele relax massage met warme olie.

Ontspannende lichaamsmassage

1u15

€ 50,00

Ontspannende lichaamsmassage duo (2p.)

1u15

€90,00

Voeten- en onderbenen

1/2u

€ 20,00

Rug-nek-schouder

1/2u

€ 20,00

Gezichts- en hoofdmassage

1/2u

€ 20,00

3 beurtenkaart = -10%

Bedrag in 1 keer te voldoen bij eerste sessie

Geldig 6 maanden

5 beurtenkaart = -20%

Bedrag in 1 keer te voldoen bij eerste sessie

Geldig 1 jaar

Copyright @ All Rights Reserved