Beauty & Wellness Center

Beauty & Wellness Center - Healing Center - Creamagico

NityaShima

Elke vorm van massage zorgt ervoor dat lichaam en geest in balans blijven, of om deze balans te herstellen als deze enigszins verstoord is. Iedereen heeft wel eens het gevoel dat de balans om welke reden dan ook even weg is. Dan is het tijd om even naar jezelf te luisteren. Wie dat van tijd tot tijd doet, staat evenwichtig in het leven! Een massage is niet alleen heerlijk om te ontvangen en lekker te ontspannen, maar een massage heeft ook geweldige voordelen voor het gehele lichaam.

Door massage kom je tot rust, krijg je weer contact met je lichaam en word je weer opgeladen. Je hoeft dus geen klachten te hebben om baat te hebben bij een massage.

Met meer dan 10 jaar ervaring in diverse massagetechnieken,  zorgen wij bij eender welke massage je kiest dat deze altijd op uw noden afgestemd wordt, of het nu schouders of nek zijn die net dat beetje extra aandacht nodig hebben, bij ons krijgt u dat!

Tijdens de wintermaanden worden onze tafels verwarmd, dus extra zalig genieten !!


In onze praktijk worden geen erotische noch tantrische noch happy ends aangeboden.

RELAX MASSAGES


Hotstone massage

 

Hotstone massage is geschikt voor het minderen van stress en spanningen in het lichaam. Het is ook ideaal voor mensen met allerhande (chronische) spierproblemen of blokkades, bij artrose en reuma. 


Hotstone massage gebeurt met warme stenen en warme olie. De temperatuur van de door de natuur gepolijste (gladde) stenen is ongeveer 45 à 47 graden.  Door middel van druk van de handen en de hitte van de stenen dringt deze vorm van massage diep door in de spieren. Zo neemt het vele spanningen weg en zorgt het voor een diepe relaxatie en ontgifting van het lichaam. De organen en de bloedsomloop worden namelijk gestimuleerd door de diepe thermische werking van de warme stenen en de massage. Mijn massage is echter geen pure hotstone massage waarbij er enkel trage cirkelende bewegingen worden gemaakt met warme lava of basaltstenen. Ik gebruik de stenen om uw lichaam dat zalig gevoel van warmte te geven, en om de spieren nog dieper te ontspannen en wissel af met manuele technieken. Ik luister naar uw lichaam met mijn handen en werk dieper in daar waar het nodig is. Eventuele knopen worden losgemaakt, opdat de energie die eventueel geblokkeerd zit opnieuw vrij door uw lichaam kan stromen. U gaat naar huis met een uiterst ontspannen gevoel, en een frisse geest.Manuele massageManuele Relaxatie Anti-Stress massage


Manuele massage gebeurt eveneens met warme olie.


- stress en burn out

- somberheid en depressie

- vermoeidheidsproblemen

- slaapstoornissen en onrust

- nek- en rugklachten

- chronische pijn
SPA BEAUTY GEZICHTSBEHANDELING
Met de weldaad van Aloe Vera Sonya Skin Care/Fleur de Jouvence


Geschikt voor elk huidtype


* Reiniging met activator - cleanser - toner

* Peeling/dieptereiniging

* Liftend masker

* Gezichtsserum

* Dag/nachtcrème


Aloë Vera Beauty rugscrub

Uw rug krijgt een heerlijke verwenbeurt waarbij dode huidcellen worden verwijderd. Daarna een zalige rug- of lichaamsmassage met een heerlijke warme Aroma-olie.
Zwangerschapsmassage


De zwangerschap behoort tot de mooiste momenten in het leven van een vrouw, maar de lichamelijke veranderingen en veranderingen in de hormoonhuishouding kunnen voor ongemak zorgen. Gelukkig is er steeds meer aandacht voor zwangerschapsklachten en raden artsen en verloskundigen steeds vaker zwangerschapsmassage aan om verlichting te brengen.


Een Zwangerschapsmassage van 1u is een complete lichaamsmassage. U kan echter ook kiezen voor enkel benen, armen of rugmassage van een 1/2u. Tijdens een Zwangerschapsmassage ligt de vrouw op de zij. Zwangerschapsmassage is een zeer zachte massagevorm met subtiele strijkingen en knedingen, waarbij zo min mogelijk warmte mag vrijkomen door wrijving, aangezien het lichaam dit kan herkennen als koortsverschijnselen en het afweersysteem kan inschakelen. Om deze reden wordt er ook veel massageolie gebruikt bij de massage.


Voordelen van zwangerschapsmassage


Zwangerschapsmassage kan binnen ieder stadium van de zwangerschap verlichting geven. Tijdens de eerste drie maanden zal de massage misselijkheid en hoofdpijn voorkomen en ertoe bijdragen dat men zich lichamelijk fit blijft voelen.

Tijdens de tweede fase van de zwangerschap, begint het lichaam van de vrouw sterk te veranderen. Dit kan gepaard gaan met rugpijn, kramp in de benen, opgezwollen voeten, nekkrampen, rugpijnen en slapeloosheid. De zachte massagetechnieken die bij Zwangerschapsmassage toegepast worden, zullen voor verlichting zorgen. Voor de buik en onderrug worden daarbij nog eens extra zachte massagetechnieken gebruikt. De diepe ontspanning zorgt ervoor dat lichamelijke klachten verlicht worden. Ook komen er minder stresshormonen vrij waardoor men ook geestelijk tot rust komt. De zwangerschap zal hierdoor intenser worden ervaren. Daarnaast stimuleert Zwangerschapsmassage de doorbloeding waardoor zuurstof en voedingsstoffen beter worden opgenomen door zowel moeder als kind.

Vooral ook tijdens de laatste fase van de zwangerschap zijn deze momenten van diepe ontspanning onmisbaar. Op het werk moet alles afgerond worden voordat het zwangerschapsverlof ingaat en thuis moet ook alles in orde zijn voor de komst van de baby. Een behandeling van de Zwangerschapsmasseur biedt in deze drukke periode de hoognodige verlichting. Dankzij Zwangerschapsmassage verloopt de zwangerschap niet alleen aangenamer, ook de kans op complicaties tijdens de zwangerschap en de bevalling nemen aanzienlijk af.


Contra-indicaties zwangerschapsmassage


Er bestaan echter enkele situaties waarbij Zwangerschapsmassage niet gegeven mag worden. Enkele voorbeelden van contra-indicaties voor Zwangerschapsmassage zijn hartklachten, koorts, trombose, bloedingen en infectieziekten. Wie van plan is om Zwangerschapsmassage te ondergaan bij mij dient dit  altijd van tevoren met de arts te bespreken. Voor de aanvang van de massage vindt er altijd een intake gesprek plaats, daarna zorg ik voor optimaal comfort voor u en de baby.Volledige hotstone massage

1u15

€  60,00

Volledige hotstone massage duo (2 pers.)

1u15

€110,00

Hotstone rug-nek-schouder (per pers.)

1/2 u

€  25,00

3 beurtenkaart = - 10%

Bedrag in 1 keer te voldoen bij eerste sessie

Geldig 6 maanden

5 beurtenkaart = - 20%

Bedrag in 1 keer te voldoen bij eerste sessie

Geldig 1 jaar

Ontspannende lichaamsmassage

1u15

€ 50,00

Ontspannende lichaamsmassage duo (2p.)

1u15

€ 90,00

Rug-nek-schouder

1/2u

€ 20,00

Gezichts- en hoofdmassage

1/2u

€ 20,00

Voeten- en onderbenen

1/2u

€20,00

3 beurtenkaart = -10%

Bedrag in 1 keer te voldoen bij eerste sessie

Geldig 6 maanden

5 beurtenkaart = -20%

Bedrag in 1 keer te voldoen bij eerste sessie

Geldig 1 jaar

Wellnes gelaatsverzorging + hoofdmassage

1u00

€ 60,00

Wellness gelaatsverzorging + decolleté behandeling

1u00

€ 65,00

Epilatie wenkbrauwen (pincet)

15 min

€ 9,00

3 beurtenkaart = - 10%

Bedrag in 1 keer te voldoen bij eerste sessie

Geldig 6 maanden

5 beurtenkaart =  -20% (= 4 + 1 gratis)

Bedrag in 1 keer te voldoen bij eerste sessie

Geldig 1 jaar

Rugscrub-massage

1/2 u

€ 30,00

Zwangerschapsmassage armen en handen, benen en voeten, of rug naar keuze

1/2u

€35,00

Zwangerschapsmassage volledige lichaamsmassage

1u00

€60,00

Copyright @ All Rights Reserved