Ojo de Dios

NityaShima

Beauty & Wellness Center - Healing Center - Creamagico


OJO DE DIOS


Data 2019: zaterdag 12 januari van 14u00 - 17u00


Het oog van God wordt al sinds honderden jaren gemaakt door de indianen van Mexico en Midden- en Zuid-Amerika. De diamantvorm in het midden symboliseert het Oog van God. De kleurige randen om de diamant zijn bedoeld om de wijsheid en het licht te laten zien dat uit het oog straalt.


Het Ojo de Dios (Oog van God) is een geluksbrenger van de Mexicaanse indianen en wordt door hen aan de muur opgehangen als bescherming tegen ongeluk


Het kruis betekent in vele culturen en godsdiensten de Goddelijke Eenheid die de 2 polen mannelijk/vrouwelijk verbindt en in evenwicht brengt.  Het verenigt ook de vier elementen: aarde, lucht, vuur, water.

Ojo de Dios legt volgens overlevering de verbinding met Vader God, oftewel de Zon, de Kosmos, de universele energie, de scheppende kracht, waarmee we ons leven hier op Aarde vorm kunnen geven.


Het maken op zich kan al een meditatieve en spirituele bezigheid zijn en daarnaast is het natuurlijk ook gewoon leuk om mee bezig te zijn.


De basisprijs is €20,00, + 1 zelf te kiezen edelsteentje en 1 bedeltje. Wil je meerdere steentjes of bedeltjes gebruiken dan betaal je per stuk een meerprijs tussen €0,50 - €4,00


Copyright @ All Rights Reserved