Maak je eigen dreamcatcher (dromenvanger)

NityaShima

Beauty & Wellness Center - Healing Center - Creamagico


INSCHRIJVEN NOODZAKELIJK WEGENS BEPERKT AANTAL PLAATSEN 0486/33 08 75 of 051/62 67 07 OF VIA CONTACT


Maak je eigen Dreamcatcher (dromenvanger)


Data 2019: Zaterdag 13 april van 14u00 – 17u30


Slaap jij of je kind slecht of last van nachtmerries? Dan is dit de ideale oplossing, het ophangen van een dromenvanger boven het bed of voor het raam, helpt echt om enge dromen of nachtmerries tegen te houden.


Een dromenvanger bestaat uit een ring waar een speciaal geweven 'web' tussen gespannen is. In het midden van dit web zit een gat en onder aan de ring wapperen veren. Dit heeft allemaal zijn betekenis, tijdens de workshop krijg je uitleg over de dromenvanger, en de Indiaanse legende(s). Je maakt je eigen dromenvanger met je eigen intenties voor jezelf. Je kan echter ook een dromenvanger maken voor iemand anders om deze te verrassen met een uitzonderlijk geschenk. 


Ik vertel jullie hoe de techniek in elkaar zit en begeleid en help jullie bij het maken van de dromenvanger.


Tussendoor kun je genieten van een heerlijk kopje thee met een koekje. 


Er is voldoende materiaal aanwezig maar je mag ook wat van jezelf meenemen. Denk bijvoorbeeld aan een ring, een hanger, ketting, een aandenken aan een bepaalde sfeer, seizoen, reis of persoon. De kracht van een dromenvanger zit vooral in het zelf maken en het zorgvuldig bij elkaar zoeken van de materialen. Je hoeft geen ervaring te hebben met handwerken en ook geen "pietje precies" te zijn. Je gaat naar huis met een volledig afgewerkte dreamcatcher en de herinnering aan een fantastische en leuke dag!


Deelname: €25,00 alle materiaal inbegrepen (incl. 2 bedeltjes)
Copyright @ All Rights Reserved