Intuïtief schilderen

NityaShima

Beauty & Wellness Center - Healing Center - Creamagico

Deze afzonderlijke workshops zijn op de allereerste plaats bedoeld om lekker creatief bezig te zijn en je op een ontspannende manier dichter bij jezelf en je gevoel te brengen. We werken niet vanuit een bepaalde techniek, je hoeft dus niet te kunnen schilderen of tekenen!


Bij intuïtief schilderen gaat het om het proces van los komen van het denken en rust vinden in je hoofd. Daardoor kom je dichter bij jezelf en kun je zonder na te denken over hoe het moet of hoort, spelen met verf en kleur. Je mag weer spelen en genieten als een kind en verdwijnen in het moment! Met kwasten, je handen, paletmes, alles met wat er voor handen is en je wilt gebruiken. Verkennen en ontdekken, daar gaat het om!


In het vrije werken sta je de creatieve stroom in jezelf toe. Het gaat hierbij niet om artistiek zijn maar om authentiek zijn. Loslaten is het toverwoord. Jezelf de ruimte geven om het niet goed te hoeven doen. Intuïtief schilderen is een vorm van schilderen waarbij het niet gaat over het eindresultaat. In feite werk je op een bezinnende, kunstzinnige en creatieve manier aan het grootste kunstwerk dat er is: Jij als genietend mens!


Deelname: €15,00 per avond alles inbegrepen 

of

een 5 beurten kaart voor €65,00 (blijft 1 jaar geldig)INSCHRIJVEN NOODZAKELIJK WEGENS BEPERKT AANTAL PLAATSEN 0486/33 08 75 of 051/62 67 07 OF VIA CONTACT


INTUÏTIEF SCHILDEREN


Data 2019: Vrijdag 25 januari - 22 februari - 29 maart - 26 april - 31 mei - 28 juni - 26 juli - 30 augustus - 27 september - 25 oktober - 29 november - 27 december van 19u30 - 21u30


Telkens gaan we aan de slag vanuit een bepaald thema die aangereikt wordt door middel van een voorwerp, een meditatie, een verhaal, een kaart, enz….Vrijdag 28 juni "Fantasiewereld-Steampunk"


We laten onze fantasie de vrije loop en gaan aan de slag met diverse materialen waarmee we ons uitleven in het schilderen, plakken, knippen en verwerken van allerlei steampunk materiaal op onze canvas. Ik geef je enkele hints zodat je zelf op de gekste ideeën kunt komen om je canvas te vullen. FUN FUN FUN
Heb je zelf iets in metaal liggen waarvan je denkt dat je dit misschien kan gebruiken? Voel je vrij dit mee te brengen !


Copyright @ All Rights Reserved