Intuïtief schilderen

NityaShima

Beauty & Wellness Center - Healing Center - Creamagico


Deze afzonderlijke workshops zijn op de allereerste plaats bedoeld om lekker creatief bezig te zijn en je op een ontspannende manier dichter bij jezelf en je gevoel te brengen. We werken niet vanuit een bepaalde techniek, je hoeft dus niet te kunnen schilderen of tekenen!


Bij intuïtief schilderen gaat het om het proces van los komen van het denken en rust vinden in je hoofd. Daardoor kom je dichter bij jezelf en kun je zonder na te denken over hoe het moet of hoort, spelen met verf en kleur. Je mag weer spelen en genieten als een kind en verdwijnen in het moment! Met kwasten, je handen, paletmes, alles met wat er voor handen is en je wilt gebruiken. Verkennen en ontdekken, daar gaat het om!


In het vrije werken sta je de creatieve stroom in jezelf toe. Het gaat hierbij niet om artistiek zijn maar om authentiek zijn. Loslaten is het toverwoord. Jezelf de ruimte geven om het niet goed te hoeven doen. Intuïtief schilderen is een vorm van schilderen waarbij het niet gaat over het eindresultaat. In feite werk je op een bezinnende, kunstzinnige en creatieve manier aan het grootste kunstwerk dat er is: Jij als genietend mens!


Deelname: €15,00 per avond alles inbegrepen 

of

een 5 beurten kaart voor €65,00 (blijft 1 jaar geldig)INSCHRIJVEN NOODZAKELIJK WEGENS BEPERKT AANTAL PLAATSEN 0486/33 08 75 of 051/62 67 07 OF VIA CONTACT


INTUÏTIEF SCHILDEREN


Data 2019: Vrijdag 26 juli - 30 augustus - 27 september - 25 oktober - 29 november - 27 december van 19u30 - 21u30


Telkens gaan we aan de slag vanuit een bepaald thema die aangereikt wordt door middel van een voorwerp, een meditatie, een verhaal, een kaart, enz….Vrijdag 26 juli "Verbinding met en vanuit jezelf"


De verbinding aangaan met jezelf  is een mooie, liefdevolle, spirituele en zuivere manier om vervolgens  verbinding te maken met al wat is.  In deze tijd van groei en veranderingen zijn er veel mensen op zoek naar andere vormen van verbinding. Verbinding is meestal gebaseerd op lichamelijke verbindingen die gericht zijn op "ik heb je nodig", "heb je dingen nodig". Deze verbindingen zijn een vorm van voorwaardelijkheid. Verbinding maken met en vanuit jezelf is een vorm van onvoorwaardelijkheid en niet gebaseerd op "nodig hebben".

Na de meditatie ga je, vanuit deze energie, vorm en kleur geven aan wat "verbinding met en vanuit jezelf" betekend voor jou. 


Vrijdag 30 augustus "Edelsteen Energie"


Edelstenen worden door de eeuwen heen gebruikt voor hun helende eigenschappen en andere spirituele doeleinden. Edelstenen hebben veel te bieden, en buiten dat zien de meeste er ook nog ’s heel mooi uit. 

Veel mensen voelen intuïtief aan wat een bepaalde edelsteen uitstraalt en wat deze voor hen betekent. 


Er zal een keuze gemaakt kunnen worden uit enkele verschillende edelstenen. Ieder maakt voor zichzelf uit wat deze edelsteen te vertellen heeft en dit geef je dan vorm en kleur in je schilderij. De edelsteen mag je naar eigen keuze verwerken in je schilderij of je kan hem ook gewoon meenemen naar huis.

Copyright @ All Rights Reserved