Intuïtief schilderen

NityaShima

Beauty & Wellness Center - Healing Center - Creamagico

Deze afzonderlijke workshops zijn op de allereerste plaats bedoeld om lekker creatief bezig te zijn en je op een ontspannende manier dichter bij jezelf en je gevoel te brengen. We werken niet vanuit een bepaalde techniek, je hoeft dus niet te kunnen schilderen of tekenen!

 

Bij intuïtief schilderen gaat het om het proces van los komen van het denken en rust vinden in je hoofd. Daardoor kom je dichter bij jezelf en kun je zonder na te denken over hoe het moet of hoort, spelen met verf en kleur. Je mag weer spelen en genieten als een kind en verdwijnen in het moment! Met kwasten, je handen, paletmes, alles met wat er voor handen is en je wilt gebruiken. Verkennen en ontdekken, daar gaat het om!

 

In het vrije werken sta je de creatieve stroom in jezelf toe. Het gaat hierbij niet om artistiek zijn maar om authentiek zijn. Loslaten is het toverwoord. Jezelf de ruimte geven om het niet goed te hoeven doen. Intuïtief schilderen is een vorm van schilderen waarbij het niet gaat over het eindresultaat. In feite werk je op een bezinnende, kunstzinnige en creatieve manier aan het grootste kunstwerk dat er is: Jij als genietend mens!

 

Deelname: €15,00 per avond alles inbegrepen

of

een 5 beurten kaart voor €65,00 (blijft 1 jaar geldig)

 

 

INSCHRIJVEN NOODZAKELIJK WEGENS BEPERKT AANTAL PLAATSEN 0486/33 08 75 of 051/62 67 07 OF VIA CONTACT

 

INTUÏTIEF SCHILDEREN

 

Data 2019: Vrijdag 25 januari - 22 februari - 29 maart - 26 april - 31 mei - 28 juni - 26 juli - 30 augustus - 27 september - 25 oktober - 29 november - 27 december van 19u30 - 21u30

 

Telkens gaan we aan de slag vanuit een bepaald thema die aangereikt wordt door middel van een voorwerp, een meditatie, een verhaal, een kaart, enz….

 

 

 

 

Vrijdag 25 janari 2019: Thema "De spiegel"

 

Ben jij anders dan een ander? Ja, natuurlijk, want jij bent jij, en jij mag er zijn. Je bent een wonder, niets aan jou is saai en grijs, wees maar jij en blijf bijzonder als het wonder die is als één met al wat is.

 

We maken na de inleiding een schilderij met diverse materialen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright @ All Rights Reserved