Intuïtief schilderen

NityaShima

Beauty & Wellness Center - Healing Center - Creamagico


INTUÏTIEF SCHILDEREN


INSCHRIJVEN NOODZAKELIJK WEGENS BEPERKT AANTAL PLAATSEN 0486/33 08 75 of 051/62 67 07 OF VIA CONTACT


Lekker creatief bezig zijn en op een ontspannende manier dichter bij jezelf en je gevoel komen. We werken niet vanuit een bepaalde techniek, je hoeft dus niet te kunnen schilderen of tekenen!


Bij intuïtief schilderen gaat het om het proces van loskomen van het denken en rust vinden in je hoofd. Daardoor kom je dichter bij jezelf en kun je zonder na te denken over hoe het moet of hoort, spelen met verf en kleur en allerlei materialen. Je mag weer spelen en genieten als een kind en verdwijnen in het moment! Met kwasten, je handen, paletmes, met alles wat er voor handen is en wilt gebruiken. Verkennen en ontdekken, daar gaat het om!


In het vrije werken sta je de creatieve stroom in jezelf toe. Het gaat hierbij niet om artistiek zijn maar om authentiek zijn. Loslaten is het toverwoord. Jezelf de ruimte geven om het niet goed te hoeven doen. Intuïtief schilderen is een vorm van schilderen waarbij het niet gaat over het eindresultaat. In feite werk je op een bezinnende, kunstzinnige en creatieve manier aan het grootste kunstwerk dat er is: Jij als genietend mens!


Deelname: €15,00 alles inbegrepen 


Data 2019: 29 november - 27 december van 19u30 - 21u30

Data 2020: 20 maart - 19 juni - 18 september - 18 december van 19u30 - 21u30


Telkens gaan we aan de slag vanuit een bepaald thema die aangereikt wordt door middel van een voorwerp, een meditatie, een verhaal, een kaart, enz….


Vrijdag 29 november "Fantasy Steampunk"


We laten onze fantasie de vrije loop en gaan aan de slag met diverse materialen waarmee we ons uitleven in het schilderen, plakken, knippen en verwerken van allerlei steampunk materiaal op onze canvas. Ik geef je enkele hints zodat je zelf op de gekste ideeën kunt komen om je canvas te vullen. FUN FUN FUN
Heb je zelf iets in metaal liggen waarvan je denkt dat je dit misschien kan gebruiken? Voel je vrij dit mee te brengen !


Vrijdag 27 december van 19u30 - 21u30 "Visionboard schilderen"


Een visionboard maken doen we normaal gezien met plaatjes, teksten... die we uitknippen en plakken. In deze workshop gaan we het net iets anders doen en maken we een visionboard met kwast en verf, dus echt vanuit je gevoel en met een heel persoonlijke betekenis, want de creatie van je kunstwerk komt vanuit het diepste van jezelf. Telkens je kijkt naar dit werkje zal je onbewust of bewust herinnert worden aan datgene wat je erin gestopt hebt waardoor de "wet van aantrekking" volop zijn werk kan doen. Maak je schilderij vanuit je eigen intuïtie als een leidraad van wat je wil ervaren, hoe je je wil voelen, het komende jaar en de jaren die erop volgen.


Copyright @ All Rights Reserved