Manuele relax massages

NityaShima

Beauty & Wellness Center - Healing Center - Creamagico

Karin & Dirk kijken er naar uit om u te verwelkomen in hun praktijk !

NityaShima is een holistische wellness praktijk in Gits (Hooglede) waar je in rust en vertrouwen terecht kan voor begeleiding en advies op het gebied van gezondheid, afslanken, persoonlijke ontwikkeling en algeheel welbevinden, ofwel wellness. Dit in de vorm van relax massages, therapeutische massages, coaching, healing, verzorgingen,  workshops & cursussen, Aloë Vera Forever Living Products.

Met meer dan 10 jaar ervaring in diverse massagetechnieken,  zorgen wij bij eender welke massage je kiest dat deze altijd op uw noden afgestemd wordt, of het nu schouders of nek zijn die net dat beetje extra aandacht nodig hebben, bij ons krijgt u dat!

Elke vorm van massage zorgt ervoor dat lichaam en geest in balans blijven, of om deze balans te herstellen als deze enigszins verstoord is. Iedereen heeft wel eens het gevoel dat de balans om welke reden dan ook even weg is. Dan is het tijd om even naar jezelf te luisteren. Wie dat van tijd tot tijd doet, staat evenwichtig in het leven! Een massage is niet alleen heerlijk om te ontvangen en lekker te ontspannen, maar een massage heeft ook geweldige voordelen voor het gehele lichaam.


Door massage kom je tot rust, krijg je weer contact met je lichaam en word je weer opgeladen. Je hoeft dus geen klachten te hebben om baat te hebben bij een massage.


In onze praktijk worden geen erotische noch tantrische noch happy ends aangeboden.

Manuele relax massage


Manuele relax massage met warme olie.


Wat is een 4 handen massage

Karin en Dirk zijn perfect op elkaar ingespeeld en zullen je graag deze unieke ervaring laten beleven! Terwijl 4 handen je lichaam masseren en je ligt te genieten, kan je je geest vrij laten en dankzij de diepe ontspanning die een 4-hands-massage je biedt, vergeet je je alledaagse zorgen, bestrijd je stress en hervind je je innerlijke energie.


De 4-hands-massage biedt een ontspanning voor zowel lichaam als geest. Je voelt je als herboren.


Als één persoon met 2 handen je stress en spanningen doet verdwijnen, stel je dan eens voor wat 2 personen en vier handen kunnen doen!

De combinatie van vier handen werkt dieper door en is daarom uitermate geschikt voor mensen met algemene stressklachten en wanneer het je allemaal eventjes te veel is.


Maar een vierhandenmassage dient ook als een luxetussendoortje. Totale ontspanning en gelukzaligheid gegarandeerd!


Genieten is de boodschap!Ontspannende lichaamsmassage

1u15

€ 50,00

Ontspannende lichaamsmassage duo (2p.)

1u15

€90,00

4 handen relax lichaamsmassage

1u

€ 60,00

Voeten- en onderbenen

1/2u

€ 20,00

Rug-nek-schouder

1/2u

€ 20,00

Gezichts- en hoofdmassage

1/2u

€ 20,00

3 beurtenkaart = -10%

Bedrag in 1 keer te voldoen bij eerste sessie

Geldig 6 maanden

5 beurtenkaart = -20%

Bedrag in 1 keer te voldoen bij eerste sessie

Geldig 1 jaar

Copyright @ All Rights Reserved